OMV сайтове
Затвори
bitum startpage

Битум

Битум с висока производителност: Най-добрите съставки за дълготрайно пътуване

Предлагаме Ви битум с висока производителност от най-високо качество. За нас качеството започва още с разработването на продукта. Грижливо подбрани компоненти и прецизни рецептури гарантират най-високите технически стандарти на нашите продукти. По този начин отговаряме на най-модерните и строги изисквания. Това е гарантирано от нашите компетентни служители, отлични научноизследователски партньори и натрупано с десетилетия ноу-хау. В нашите ОМВ рафинерии ние обработваме само най-добрите видове суров петрол. Нашите ОМВ битумни продукти се дестилират внимателно, след което се обработват допълнително, така че висококачествените ни битумни продукти с висока производителност да могат да издържат и да отговорят и на най-тежките изисквания.

Суров петрол от цял свят се обработва в рафинериите на OMV. Нашите битумни продукти са произведени чрез дестилация и допълнителна обработка, като се използват само най-внимателно подбрани сурови масла. Битумът за пътни настилки на OMV покрива и най-високите изисквания и степените, 20/30, 30/45, 35/50, 50/70, 70/100 и 160/220 отговарят и/ или надвишават изискванията на EN 12591.

Битумът за пътни настилки на OMV се произвежда само с подбрани сурови масла в ефективни производствени процеси и в съответствие с EN ISO 9001 стандарт за управление на качеството. Постоянно високо качество се основава на щателен подбор на суровини и внимателната обработка. Постоянен контрол на качеството и допълнителни всеобхватни тестове гарантират безпроблемна употреба на всички OMV продукти за пътни настилки в асфалтовата база.

OMV Starfalt® PmB - Дълготраен асфалт за главни пътища

OMV Starfalt ® PmB е готов за използване полимерно-модифициран битум, произведен в нашите съоръжения, чрез използване на формули, разработени специално за тази цел в OMV лабораториите. Ние предлагаме OMV Starfalt ® PmB за широк спектър от изисквания в различните класове. Тези материали са в съответствие с EN 14023 и притежават CE маркировка.

OMV Starfalt® PmB се характеризира по-специално с високата си еластичност и широк обхват на пластичност. Това е идеалното решение за пътища в райони с екстремни климатични условия и/ или особено тежък трафик.

OMV Starfalt® PmB има следните качества:

  • Висок пластичен обхват
  • Изразено вискоеластично поведение
  • Висок капацитетът за възстановяване
  • Отлично сцепление при всякакви климатични условия

OMV Bitumen Plus – Повече от битум

Добрата адхезия между битум и агрегат е основната предпоставка за отлична производителност на висококачествени асфалтови пластове. Някои видове камъни, изключително устойчиви на износване и наличните местни материали могат да проявяват лош афинитет към битума заради техните „оцетни“ свойства. Решението на този проблем: OMV Bitumen Plus! Нашият фабрично произведен и готов за използване продукт OMV Bitumen Plus, е специално създаден, за да осигури добра адхезия и съединение между битум и дори и проблемни агрегати. По този начин ефективността на разходите за асфалт е значително подобрена.

В производствено съоръжение, Székesfehérvár, производството на OMV Bitumen Plus се осъществява чрез процес на добавяне с участието на високо надеждни OMV битумни типове (битум за пътни настилки, полимерно-модифициран битум или OMV Bitumen Special) и ефективен и стабилен при съхранение адхезионен агент.

Съхранение на OMV Bitumen Plus е възможно в продължение на една седмица при 165 ° C без значителна загуба на ефикасност.

OMV Bitumen Plus означава:

  • Plus в дълголетието
  • Plus в устойчивостта
  • Plus в надеждността
  • Plus в ефективността на разходите
  • Plus в трайността
  • Plus в безопасност

Ние сме на Ваше разположение

Желаете ли да научите повече за битума? При запитвания свързани с битум, свържете се с нас за съдействие тук

Oilfinder