Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Битум

Битум с висока производителност: Най-добрите съставки за дълготрайно пътуване

Предлагаме Ви битум с висока производителност от най-високо качество. За нас качеството започва още с разработването на продукта. Грижливо подбрани компоненти и прецизни рецептури гарантират най-високите технически стандарти на нашите продукти. По този начин отговаряме на най-модерните и строги изисквания. Това е гарантирано от нашите компетентни служители, отлични научноизследователски партньори и натрупано с десетилетия ноу-хау. В нашите ОМВ рафинерии ние обработваме само най-добрите видове суров петрол. Нашите ОМВ битумни продукти се дестилират внимателно, след което се обработват допълнително, така че висококачествените ни битумни продукти с висока производителност да могат да издържат и да отговорят и на най-тежките изисквания.

Суров петрол от цял свят се обработва в рафинериите на OMV. Нашите битумни продукти са произведени чрез дестилация и допълнителна обработка, като се използват само най-внимателно подбрани сурови масла. Битумът за пътни настилки на OMV покрива и най-високите изисквания и степените, 20/30, 30/45, 35/50, 50/70, 70/100 и 160/220 отговарят и/ или надвишават изискванията на EN 12591.

Битумът за пътни настилки на OMV се произвежда само с подбрани сурови масла в ефективни производствени процеси и в съответствие с EN ISO 9001 стандарт за управление на качеството. Постоянно високо качество се основава на щателен подбор на суровини и внимателната обработка. Постоянен контрол на качеството и допълнителни всеобхватни тестове гарантират безпроблемна употреба на всички OMV продукти за пътни настилки в асфалтовата база.

OMV Starfalt® PmB - Дълготраен асфалт за главни пътища

OMV Starfalt ® PmB е готов за използване полимерно-модифициран битум, произведен в нашите съоръжения, чрез използване на формули, разработени специално за тази цел в OMV лабораториите. Ние предлагаме OMV Starfalt ® PmB за широк спектър от изисквания в различните класове. Тези материали са в съответствие с EN 14023 и притежават CE маркировка.

OMV Starfalt® PmB се характеризира по-специално с високата си еластичност и широк обхват на пластичност. Това е идеалното решение за пътища в райони с екстремни климатични условия и/ или особено тежък трафик.

OMV Starfalt® PmB има следните качества:

  • Висок пластичен обхват
  • Изразено вискоеластично поведение
  • Висок капацитетът за възстановяване
  • Отлично сцепление при всякакви климатични условия

OMV Bitumen Plus – Повече от битум

Добрата адхезия между битум и агрегат е основната предпоставка за отлична производителност на висококачествени асфалтови пластове. Някои видове камъни, изключително устойчиви на износване и наличните местни материали могат да проявяват лош афинитет към битума заради техните „оцетни“ свойства. Решението на този проблем: OMV Bitumen Plus! Нашият фабрично произведен и готов за използване продукт OMV Bitumen Plus, е специално създаден, за да осигури добра адхезия и съединение между битум и дори и проблемни агрегати. По този начин ефективността на разходите за асфалт е значително подобрена.

В производствено съоръжение, Székesfehérvár, производството на OMV Bitumen Plus се осъществява чрез процес на добавяне с участието на високо надеждни OMV битумни типове (битум за пътни настилки, полимерно-модифициран битум или OMV Bitumen Special) и ефективен и стабилен при съхранение адхезионен агент.

Съхранение на OMV Bitumen Plus е възможно в продължение на една седмица при 165 ° C без значителна загуба на ефикасност.

OMV Bitumen Plus означава:

  • Plus в дълголетието
  • Plus в устойчивостта
  • Plus в надеждността
  • Plus в ефективността на разходите
  • Plus в трайността
  • Plus в безопасност

Ние сме на Ваше разположение

Желаете ли да научите повече за битума? При запитвания свързани с битум, свържете се с нас за съдействие тук

Карта бензиностанции

Oilfinder