Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Затвори

Вашият надежден партньор!

Горивна карта OMV е решението за управлението на Вашия автомобилен парк. Картата дава възможност на водачите постоянно да разполагат с качеството на OMV "на борда". Горивната карта на OMV заменя плащанията в брой за бизнес клиенти и осигурява много предимства и услуги за Вашата компания, за управителите на автомобилни паркове и за водачите.

ВНИМАНИЕ! При сключване на договор за OMV карта с Routex функция в периода 15 октомври – 31 декември 2019 г. автоматично участвате в томбола за награда. Имате възможност да спечелите гориво OMV Maxx Motion на стойност 2500 лв. с ДДС под формата на ваучери. Наградата ще се изтегли на 15 януари 2020 г. чрез жребий, като печелившият участник ще бъде обявен на сайта. Горивните Routex карти са валидни единствено за бизнес клиенти. Запознайте се с пълните условия за играта в приложения по-долу документ „Общи условия на кампания OMV бизнес карта & Maxx Motion“. Желаем Ви успех! 

Направете Запитване

Заявка за блокиране на ОМВ карта (DOC, 55,5 KB)

Заявка за ОМВ карта с Рутекс функция (DOC, 338,5 KB)

Списък на допълнителните услуги  (PDF, 1,7 MB)

Договор Образец (PDF, 121,0 KB)

Общи Условия (PDF, 287,2 KB)

Общи условия на кампания OMV бизнес карта & Maxx Motion (PDF, 436,9 KB)

Карта бензиностанции

Oilfinder