Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Пътувайте в Европа с OMV Бизнес карта!

Горивна карта OMV е решението за управлението на Вашия автомобилен парк. Картата дава възможност на водачите постоянно да разполагат с качеството на OMV "на борда" 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Горивната карта на OMV заменя плащанията в брой за бизнес клиенти и осигурява много предимства и услуги за Вашата компания, за управителите на автомобилни паркове и за водачите.

Разполагате с вискококачествено гориво и други продукти на 2100 бензиностанции OMV в Европа и отлично покритие от над 20 000 бензиностанции от ROUTEX мрежата. С високо ниво на сигурност и лесен контрол, услугата е специално адаптирана към Вашите нужди, за да пестите време и средства. 

С Бизнес картата на OMV за Вашия автомобилен парк, качеството на OMV е достъпно за Вас по всяко време. 

Направете запитване:

Заявка за блокиране на ОМВ карта (DOC, 55,5 KB)

Заявка за ОМВ карта с Рутекс функция (DOC, 163,5 KB)

Списък на допълнителните услуги (PDF, 761,9 KB)

Договор Образец (PDF, 121,0 KB)

Общи условия (PDF, 621,2 KB)

Карта бензиностанции

Oilfinder