OMV сайтове
Затвори
Международно

Горивна карта OMV - Вашият партньор в Европа!

Ако пътувате в Европа, ние Ви осигуряваме нашата подкрепа не само чрез нашата собствена дистрибуторска мрежа, включваща над 2100 бензиностанции OMV (включително Petrom и Avanti), но също и чрез нашата партньорска мрежа ROUTEX: Aral, BP, ENI и Circle K. ROUTEX е една от най-големите мрежи за висококачествени услуги в Европа, с над 21 000 обекта в 34 държави, включително над 1700 обекта ROUTEX-4-TRUCKS, намиращи се на основните транзитни коридори в Европа.

Горивна карта OMV Ви осигурява пълен пакет от услуги, с които пестите време, пари и съкращавате административната си работа.

  • Специални оферти за горива и продукти в търговските обекти;     
  • Достъп до широка мрежа от обекти в България и Европа, благодарение на партньорството с ROUTEX;                                                                                        
    Routex_BG
  • Онлайн услуги в реално време за следене на автомобилния парк с приложението Fleet Online Service;
  • Сигурни транзакции;
  • Гъвкави условия за фактуриране и плащане;
  • Възстановяване на ДДС и услуги по плащане на тол такси;
  • Техническа помощ чрез OMV Service 24: ремонти, смяна на гуми, теглене на заместващи автомобили, съдействие за плащане на глоби и полицейски проверки, езикова помощ

Спестете пари и време!

С OMV Fuel Navigator можете да планирате своя маршрут в Европа само с няколко кликвания. Той показва и изчислява всичко, което има значение по маршрута: всички бензиностанции OMV и ROUTEX за товарни автомобили, както и индивидуални цени на горивата. И нещо много важно: OMV Fuel Navigator Ви предлага най-разумните бензиностанции по маршрута и оптимизира спиранията за зареждане на гориво. Защото независимо къде се намирате, разстоянията нямат значение за Вашия бизнес, но разходите имат.

Oilfinder