Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Затвори

Възстановяване на ДДС с Вашата ОМВ карта

Лесния и надежден начин за по-голяма ликвидност

Вашите товарни автомобили пътуват из цяла Европа. По своите маршрути те заплащат пътни такси, зареждат в бензиностанции и купуват стоки и услуги в различни страни. За всяка покупка или пътна такса се начислява ДДС. В действителност това са пари на Вашата фирма, които обаче не са на Ваше разположение за известен период от време. Колкото по-скоро постъпят в сметката Ви, толкова по-добра ще бъде ликвидността на Вашата фирма.

ОМВ Ви помага да си получите парите обратно

Изискването на ДДС често е сложна и продължителна процедура. В сътрудничество с FDE, един от най-реномираните данъчни специалисти в Европа, ОМВ ще Ви освободи от тези задължения. Предлагаме Ви месечен аванс във връзка с възстановяване на ДДС, редовно възстановяване на ДДС и възстановяване на данъка върху нефтопродуктите.

Ето как бихте спечелили от нашето предложение:

  • Пестите време посредством делегиране на административните процедури
  • Можете да разчитате на възстановяване на ДДС, дори още в същия месец
  • Подобрявате Вашата ликвидност
  • Залагате на професионален подход, основаващ се на модерно ноухау и дългогодишен опит с данъчните органи
  • Комуникирате на собствения си език с един партньор за всички европейски страни
  • Възстановявате ДДС за всички Ваши фактури – независимо дали сте използвали Вашата ОМВ карта или други карти за горива или услуги
  • Получавате редовна обратна връзка за статута на Вашата молба

Три услуги по възстановяване, които ще покрият всички Ваши нужди

  • Месечен аванс във връзка с възстановяване на ДДС

Това е краткият път към възстановяването. За фактури за горива или плащания на пътни такси ще Ви бъде възстановяван ДДС още в същия месец, в който подадете Вашата молба. Този тип възстановяване на ДДС гарантира непрекъсната ликвидност. Всички фактури, които не отговарят на условията за авансово плащане, могат да бъдат подавани за редовно възстановяване на ДДС.

  • Редовно възстановяване

FDE ще се погрижи за процеса на възстановяване на ДДС, като представя всички отговарящи на условията оригинални фактури пред местните данъчни органи. Веднага щом FDE получи сумата, възстановена от данъчните органи, парите ще бъдат преведени по Вашата сметка.

  • Възстановяване на данък върху нефтопродуктите

С помощта на Вашите ОМВ фактури, като транспортно дружество можете допълнително да изискате възстановяване на части от данъка върху дизелово гориво в Белгия, Франция, Италия и Словения. По този въпрос можете също да разчитате на професионалната и надеждна подкрепа на FDE.

Регистрирайте се сега

Като притежател на ОМВ карта можете веднага да се регистрирате за услугата за възстановяване на ДДС с попълване на молба по образец. Вашият акаунт мениджър в ОМВ с радост ще Ви съдейства в тази връзка.

Карта бензиностанции

Oilfinder