Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Горива за бъдещето

Горивата на ОМВ ви дават сигурност, че двигателят на вашия автомобил ще запази първоначалното си състояние за максимално дълъг период.

В дългосрочен план горивата имат положително въздействие върху стабилността на двигателя и оптимизират ефективността на катализатора.

Дизеловото гориво, доставено от ОМВ ще удовлетвори очакванията на нашите клиенти за високо качество.

Вашите  ползи:

  • Зашита на двигателя от корозия и отлагания
  • Пази двигателя чист

Универсалният и доказан бензин за всички двигатели има устойчивост на удар от най-малко 95 RON (Research Octane Number).  При доставка от ОМВ България, Вие се възползвате от следните предимства:

  • Зашита на двигателя от корозия  и отлагания
  • Пази двигателя чист

Пропан бутан с произход ОМВ Румъния ОМВ България е един от търговците на едро на пропан-бутан, като доставя продукта с автоцистерни и ЖП-цистерни до своите клиенти на едро.

ОМВ България предлага на своите клиенти:

  • Пропан бутан с произход ОМВ Румъния
  • ОМВ България е един от търговците на едро на пропан-бутан, като доставя продукта с автоцистерни и ЖП-цистерни до своите клиенти на едро.

Карта бензиностанции

Oilfinder