OMV сайтове
Затвори
img_mystation_header 1920x640

OMV MyStation

Превръщай точки в моменти на радост  

OMV България представя новото мобилно приложение OMV MyStation, което превръща спирането на бензиностанция в неповторимо преживяване. Целта на новата програма за лоялност на OMV е да ви вдъхновява да изследвате нови дестинации, като едновременно с това събирате точки и печелите награди. MyStation надгражда фунционалностите на досегашната програма за лоялност Save&Drive,  като предоставя възможност за персонализирано клиентско изживяване с добавена стойност. 
Наслаждавайте се на ежедневните си пътувания с приложението OMV MyStation. Получавайте точки при всяка своя покупка в OMV бензиностанции. Възползвайте се от различни промоции, отстъпки и купони. Използвайге точките за широка гама от продукти и услуги. 

Предимства на OMV MyStation

img_tochki_mystation

Всяко посещение в OMV бензиностанция може да донесе на клиента по 1 точка за всеки 2 лв., платени в категории магазин, ресторант, автоаксесоари, масла, автомобилни течности и автомивка, като изключение правят продуктите, описани като забранени в общите условия. Получавате допълнителни точки в месеца на рождения си ден или ако поканите нов член в програмата за лоялност.

img_special offer Mystation

Всяко посещение в OMV бензиностанция може да донесе на клиента по 1 точка за всеки 2 лв., платени в категории магазин, ресторант, автоаксесоари, масла, автомобилни течности и автомивка, като изключение правят продуктите, описани като забранени в общите условия. Получавате допълнителни точки в месеца на рождения си ден или ако поканите нов член в програмата за лоялност.

img_coupons

Лоялните клиенти могат да събират стикери в дигитална колекционерска карта, да спечелят купон за 1 ст., който  да използват за кафе, сандвич, ароматизатор, автомивка.

img_producti s tochki

Натрупаните точки в клиенския ви профил в OMV MyStation могат да бъдат използвани за широка гама от продукти. За да сте информирани винаги за актуалните предложения, редовно следете каталога на продуктите, които може да получите срещу точки в приложението.

Мобилното приложение OMV MyStation може да изтеглите безплатно по всяко време чрез Apple Store или Google Play.

След официалния старт на новата лоялна програма OMV MyStation, възможността за регистрация за Save&Drive карта бе преустановена. Съществуващите Save&Drive карти на този етап продължават да бъдат активни (до 30.09.2023 г.), но вече не носят всички съществуващи предимства за потребителите. За това е необходимо клиентите, които желаят да получат достъп до повече преимущества и възможности като лоялни клиенти да направят регистрация в приложението MyStation. Притежателите на физическа карта Save&Drive могат да я регистрират в новото приложение OMV MyStation, след което тя става част от новата лоялна програма OMV MyStation и получава възможност да натрупва точки, стикери, купони и др. 

Регистрация в OMV MyStation

img_create profile mystation

Регистрацията в приложението може да бъде направена по няколко начина:

 • Чрез имейл и парола - необходимо е да бъдат попълнени изисканите лични данни. Задължителни са полетата със звездичка. Успешното активиране на профила става чрез потвърждение на линка за верификация, получен на електронната поща, с която сте се регистрирали. Процесът трябва да бъде извършен на същото мобилно устройство.
 • Регистрацията може да се направи с акаунта на потребителя в Apple – не изисква потвърждение по имейл, за да бъде активиран профила. 
 • Чрез вече съществуващ профил в Google. Успешното активиране на профила става чрез потвърждение на линка за верификация, получен на електронната поща, с която сте се регистрирали. Процесът трябва да бъде извършен на същото мобилно устройство.
 • Потребител може да се регистрира  и чрез активен профил във Facebook. Успешното активиране на профила става чрез потвърждение на линка за верификация, получен на електронната поща, с която сте се регистрирали. Процесът трябва да бъде извършен на същото мобилно устройство.

  *При отсъстващ имейл за верификация, моля проверете и папката Спам в своята електронна поща. 

img_KOD ZA POKANA

Ако в OMV MyStation ви е поканил приятел, попълнете полето Код за покана. Всеки един потребител разполага с 5 кода за покана на месец, които може да предоставя. Това му носи допълнителни 100 точки след потвърдена регистрация и първа трансакция на нов потребител, използвал неговия цифров код.
Всеки друг специален код се въвежда в полето Промо код. 

img_PLASTIKA_registracia

 • Опция "Вече имам физическа карта"
  Ако вече разполагате с физическа карта (пластика) Save&Drive и желаете да продължите да я ползвате, трябва да избере опцията – „Вече имам физическа карта“ и да сканирате картата. Вече въведена физическа карта Save&Drive спира да функционира като такава, но пък получава статут на OMV MyStation карта, което ще надгради функционалностите и възможностите, които клиентът е получавал досега. Системата автоматично ще генерира на клиента и дигитална карта, която ще е видима в приложението. 
   
 • Опция „Нямам физическа карта“
  Ако клиентът няма физическа карта, трябва да избере втората възможност – нямам физическа карта (пластика) . Автоматично системата ще генерира номер на дигитална карта в приложението.

Картите MyStation важат за продуктите, oбявени в приложението при плащане в брой или с банкова карта, ако друго не е обявено от OMV.

За въпроси и мнения относно приложението OMV MyStation може да се свържете Центъра за обслужване на клиенти на OMV на телефон: 0800 12 800 или на имейл mystation_bg@omv.com Организатор на промоцията е "ОМВ България" ООД, ЕИК 121759222, ДДС BG 121759222, със седалище и адрес: гр. София, ул. "Донка Ушлинова" 2, Гаритидж Парк, Офис Сграда 4, ет. 1, email: info.bulgaria@omv.com.

С участието си в в програмата OMV MyStation, както и с участието си във всяка промоционална кампания от програмата OMV MyStation, участниците потвърждават, че са запознати с условията за участие.

Oilfinder