Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Отлична поддръжка на автомобила, защита на околната среда

Автомивките на OMV са цялостни системи. Факторите като опазването на околната среда, екип, технология и използвани препарати, са така обединени, че постигат перфектната комбинация. Иновативните разработки в сферата на автомивките и предлаганите допълнителни услуги, постоянно се проверяват, преглеждат и усъвършенстват от нас.

Съществуващите съоръжения се подобряват и заменят с нови, които са по-икономични. Комбинацията от технология и компетентност ви гарантира перфектен резултат на измиване, както и най-високо качество на съоръженията използвани за измиване на автомобила. Единствено редовното използване на най-добрите програми за почистване и поддръжка на автомобила са гаранция за запазване на неговите качествени характеристики.

Карта бензиностанции

Oilfinder