Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Затвори

Отлична поддръжка на автомобила, защита на околната среда

Автомивките на OMV са цялостни системи. Факторите като опазването на околната среда, екип, технология и използвани препарати, са така обединени, че постигат перфектната комбинация. Иновативните разработки в сферата на автомивките и предлаганите допълнителни услуги, постоянно се проверяват, преглеждат и усъвършенстват от нас.

Съществуващите съоръжения се подобряват и заменят с нови, които са по-икономични. Комбинацията от технология и компетентност ви гарантира перфектен резултат на измиване, както и най-високо качество на съоръженията използвани за измиване на автомобила. Единствено редовното използване на най-добрите програми за почистване и поддръжка на автомобила са гаранция за запазване на неговите качествени характеристики.

Карта бензиностанции

Oilfinder