Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Течност за чистачки OMV

Течностите за чистачки на OMV са предназначени да осигуряват оптимално почистени стъкла без следи при всякакви условия.  Те съчетават важни свойства за всеки сезон - висока устойчивост на замръзване през зимата и предотвратяване на замърсяването през лятото.  Продуктовото портфолио за течности за чистачки на OMV съдържа два типа продукти - концентрати и готови за употреба течности.  Всички продукти са опаковани в устойчива опаковка, в която е вложена 70% по-малко пластмаса в сравнение с други контейнери.

 

Готова за употреба лятна течност за чистачки Caristal

Лятната течност за чистачки на OMV е създадена за лесно отстраняване на следи, прах и насекоми. Нейната нанотехнология и специални добавки помагат да се забави натрупването на замърсяване. Формулата включва антистатичен агент, който предпазва стъклата на автомобила от повторно бързо замърсяване. Лятната течност за чистачки на OMV с аромат на лимон се предлага във всички бензиностанции на OMV като готова за употреба смес (3 л.) и в екологична опаковка, която минимизира отпадъците.

 

Готова за употреба зимна течност за чистачки Caristal

Зимната течност за чистачки на OMV -25°C осигурява устойчивост на замръзване до -25°C. Тя е създадена за лесно отстраняване на следи от лед, прах и насекоми, както и остатъци от масло и силикон. Специални добавки забавят образуването на лед и осигуряват, че дюзите функционират дори и при тежки зимни условия. Зимната течност за чистачки на OMV не съдържа токсичен метанол и е безвредна за боя, хром, каучук и пластмасови компоненти.

Карта бензиностанции

Oilfinder