OMV сайтове
Затвори
img_windscreen_shield_900x300

Течност за чистачки OMV

Течностите за чистачки на OMV са предназначени да осигуряват оптимално почистени стъкла без следи от замърсяване, при всякакви условия. Те комбинират важни свойства за всеки сезон - висока устойчивост на замръзване през зимата и предотвратяване на замърсяването през лятото. Продуктовото портфолио за течности за чистачки на OMV съдържа два типа продукти - концентрати и готови за употреба течности. Всички продукти са в устойчиви опаковки, в които е вложена 70% по-малко пластмаса в сравнение с други подобни.

  

Готова за употреба лятна течност за чистачки OMV
Лятната течност за чистачки на OMV е създадена за лесно отстраняване на следи от замърсяване, прах и насекоми. Нейната нанотехнология и специални добавки помагат да се забави образуването на мръсотия. Формулата включва антистатичен агент, който предотвратява бързото замърсяване на стъклата на автомобила. Лятната течност за чистачки на OMV с аромат на лимон се предлага във всички бензиностанции на OMV като готова за употреба смес (3 л.) и в екологична опаковка, която минимизира отпадъците.

Готова за употреба зимна течност за чистачки OMV -25°C
Зимната течност за чистачки на OMV -25°C осигурява устойчивост на замръзване до -25°C. Тя е създадена за лесно отстраняване на следи от лед, прах и насекоми, както и остатъци от масло и силикон. Специални добавки забавят образуването на лед и подпомагат дюзите да продължат да функционират дори и при тежки зимни условия. Зимната течност за чистачки на OMV не съдържа токсичен метанол и е безвредна за боя, хром, каучук и пластмасови компоненти.

Oilfinder