OMV сайтове
Затвори

Save&Drive

На път за вълнуващи промоции с програмата Save&Drive

Kaкво ви дава карта Save&Drive?

Дава Ви възможност да ползвате различни видове отстъпки при покупка на горива и други артикули от OMV бензиностанциите, както са обявени от ОМV към момента на покупката на горивата, както и възможност за участие в друг вид промоции и маркетингови кампании. Защото сте постоянен клиент на OMV, зареждате и пазарувате при нас.

Картите Save&Drive важат за продуктите oбявени на Активни промоции с Save&Drive, при плащане в брой или с банкова карта, ако друго не е обявено от OMV.

Повече информация за получаване и използване на карта Save&Drive може да получите от пълните и актуални Общи условия за участие в програмата Save&Drive, които може да намерите в OMV бензиностанциите и тук, както и от допълнителните условия за участие в промоции от програмата Save&Drive, които ще бъдат обявявани от OMV в OMV бензиностанциите и на интернет страницата www.omv.bg, при провеждане на всяка отделна кампания за тази цел.

За въпроси и мнения може да се свържете Центъра за обслужване на клиенти на OMV на телефон: 0800 12 800. Организатор на промоцията е "ОМВ България" ООД, ЕИК 121759222, ДДС BG 121759222, със седалище и адрес: гр. София, ул. "Донка Ушлинова" 2, Гаритидж Парк, Офис Сграда 4, ет. 1, email: info.bulgaria@omv.com.

С участието си в в програмата Save&Drive, както и с участието си във всяка промоционална кампания от програмата Save&Drive, участниците потвърждават, че са запознати с условията за участие.
 

Oilfinder