Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Save&Drive

На път за вълнуващи промоции
 с програмата Save&Drive

Kaкво ви дава карта Save&Drive?

Дава Ви възможност да ползвате различни видове отстъпки при покупка на горива и други артикули от OMV бензиностанциите, както са обявени от ОМV към момента на покупката на горивата, както и възможност за участие в друг вид промоции и маркетингови кампании. Защото сте постоянен клиент на OMV, зареждате и пазарувате при нас.

Картите Save&Drive важат за продуктите oбявени на Активни промоции с Save&Drive, при плащане в брой или с банкова карта, ако друго не е обявено от OMV.

Повече информация за получаване и използване на карта Save&Drive може да получите от пълните и актуални Общи условия за участие в програмата Save&Drive, които може да намерите в OMV бензиностанциите и тук, както и от допълнителните условия за участие в промоции от програмата Save&Drive, които ще бъдат обявявани от OMV в OMV бензиностанциите и на интернет страницата www.omv.bg, при провеждане на всяка отделна кампания за тази цел.

За въпроси и мнения може да се свържете Центъра за обслужване на клиенти на OMV на телефон: 0800 12 800. Организатор на промоцията е "ОМВ България" ООД, ЕИК 121759222, ДДС BG 121759222, със седалище и адрес: гр. София, ул. "Цариградско Шосе" 90, Бизнес Център Капитал Форт, email: info.bulgaria@omv.com.

С участието си в в програмата Save&Drive, както и с участието си във всяка промоционална кампания от програмата Save&Drive, участниците потвърждават, че са запознати с условията за участие.
 

Карта бензиностанции

Oilfinder