Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Save&Drive

На път за вълнуващи промоции
 с програмата Save&Drive

Kaкво ви дава карта Save&Drive?

Дава Ви възможност да ползвате различни видове отстъпки при покупка на горива и други артикули от OMV бензиностанциите, както са обявени от ОМV към момента на покупката на горивата, както и възможност за участие в друг вид промоции и маркетингови кампании. Защото сте постоянен клиент на OMV, зареждате и пазарувате при нас.

Картите Save&Drive важат за продуктите oбявени на Активни промоции с Save&Drive, при плащане в брой или с банкова карта, ако друго не е обявено от OMV.

Повече информация за получаване и използване на карта Save&Drive може да получите от пълните и актуални Общи условия за участие в програмата Save&Drive, които може да намерите в OMV бензиностанциите и тук, както и от допълнителните условия за участие в промоции от програмата Save&Drive, които ще бъдат обявявани от OMV в OMV бензиностанциите и на интернет страницата www.omv.bg, при провеждане на всяка отделна кампания за тази цел.

За въпроси и мнения може да се свържете Центъра за обслужване на клиенти на OMV на телефон: 0800 12 800. Организатор на промоцията е "ОМВ България" ООД, ЕИК 121759222, ДДС BG 121759222, със седалище и адрес: гр. София, ул. "Цариградско Шосе" 90, Бизнес Център Капитал Форт, email: info.bulgaria@omv.com.

С участието си в в програмата Save&Drive, както и с участието си във всяка промоционална кампания от програмата Save&Drive, участниците потвърждават, че са запознати с условията за участие.
 

Карта бензиностанции

Oilfinder