Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Често задавани въпроси

Можете да смените паролата си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ' → 'СМЕНИ ПАРОЛА'

Натиснете линк 'Забравена парола' и ще ви бъде изпратен имейл с линк за смяна на паролата на имейла с който сте се регистрирали.

Можете да изтриете профила си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ', в горния десен ъгъл ще видите икона Кошче. След като натиснете бутона Кошче и потвърдите, че сте сигурни, че искате да изтриете профила си, профилът Ви ще бъде изтрит.

Можете да се регистрирате от меню 'РЕГИСТРАЦИЯ'. Трябва да попълните данните си за достъп – ‘Имейл’ и ‘Парола’ и задължителните полета ‘Име’, ‘Фамилия’, ‘Обръщение’, ‘Предпочитан град за зареждане’ и ‘Година и месец на раждане’. Формата за попълване на полето ‘Година и месец на раждане’ е гггг-мм (пример: 1990-01). Трябва да се съгласите с Общите условия и Политиката за защита на лични данни. Полето ‘Бар код №’ не е задължително, в него можете да попълните номер на карта на физически носител (пластика), ако имате такава. Ако оставите полето ‘Бар код №’ празно ще Ви бъде даден нов дигитален бар код, който не може да се издаде на физически носител (пластика). След като сте попълнили всички и натиснете бутон 'Запази', ще получите линк за потвърждение на регистрацията си на имейла с който сте се регистрирали, ако не потвърдите регистрацията си до 72 часа профилът и данните Ви ще бъдат изтрити.

След като сте се регистрирали успешно, ще получите линк за потвърждение на регистрацията си на имейла с който сте се регистрирали, ако не потвърдите регистрацията си до 72 часа профилът и данните Ви ще бъдат изтрити.

Можете да смените паролата си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ' → 'ПРОФИЛ'.

Можете да смените паролата си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ' → 'ПРОФИЛ'.

Можете да смените паролата си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ' → 'ПРОФИЛ'. Ако махнете съгласието си с Политиката за защита на лични данни, профилът ви автоматично ще бъде изтрит.

Можете да смените паролата си като влезете в меню 'ЛИЧЕН ПРОФИЛ' → 'ПРОМЯНА/ДАННИ' → 'ПРОФИЛ'. Ако махнете съгласието си с Общите условия, профилът ви автоматично ще бъде изтрит.

Карта на физически носител (пластика) можете да поискате на каса на най-удобния за Вас обект. За да активирате картата трябва да я регистрирате в приложението, което може да намерите в App Store и Google play, или на www.omv.bg/bg-bg/save-and-drive.

Картата Ви ще бъде активирана до 72 часа след като потвърдите профила си през линка за потвърждение на регистрацията, който ще получите на имейла с който сте се регистрирали.

За да влезете в профила си, трябва да потвърдите регистрацията си. След като сте се регистрирали успешно, ще получите линк за потвърждение на регистрацията си на имейла с който сте се регистрирали, ако не потвърдите регистрацията си до 72 часа профилът и данните Ви ще бъдат изтрити.
Ако сте потвърдили регистрацията си, проверете дали въвеждате правилно имейла и паролата си.

Save&Drive картата става неактивна автоматично, ако не е използвана в продължение на една календарна година. За да активирате картата, регистриraйте се на www.omv.bg/save-and-drive  или свалете приложението Save&Drive OMV от Google Play или AppStore. 
Ако вече имате регистрация изпратете имейл до Save&Drive@omv.com или през меню Обратна връзка.

Карта бензиностанции

Oilfinder