Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

БЧК контейнери за дрехи

Използваните дрехи и текстилни продукти все още могат да донесат усмивки. Вече може да ги дарите в специалните контейнери на Хюманита с логото на БЧК на избрани бензиностанции OMV. Запазените употребявани дрехи ще зарадват хора в нужда, а текстилът ще пътува към специални бази за сортиране, преработка и рециклиране. Всеки събран килограм текстил носи и допълнителни средства за социалните проекти на БЧК, а с една част от дарените дрехи се създава и кризисен резерв към БЧК.

Рециклирането на използвани дрехи и текстил намалява замърсяването с пестициди, химикали и токсини, както и депонирането или изгарянето на текстилни отпадъци, което води до по-чиста, здравословна и красива околна среда. Същевременно се намалява потреблението на питейна вода, петрол и на други природни ресурси и енергия необходими за производство на нов текстил. Защото природата и енергията трябва да се съхраняват, за да носят по-добър живот. 

Бензиностанции OMV, в които има контейнери на Хюманита с логото на БЧК:

Гр. София

 • OMV София Малинов
   Адрес: ж.к. "Младост" 1А, бул. „Александър Малинов” 19

Гр. Пловдив

 • OMV Пловдив Мария Луиза
  Адрес: бул. "Шести Септември" 231
 • OMV Пловдив Санкт Петербург
  Адрес: бул. "България" 97

Гр. Перник 

 • OMV Перник
  Адрес: кв. Димова махала, бул. "Генерал Колев" 1

гр. Варна

 • OMV Варна Автоекспрес
  бул. Владислав Варненчик № 158А

Карта бензиностанции

Oilfinder