Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Затвори

Пълен контрол във всяка зимна ситуация

Включи се в кампанията на OMV с горивo MaxxMotion! В периода 03.01.2020 - 10.02.2020 г. всеки, който зареди гориво MaxxMotion на стойност минимум 80 лева и се регистрира, участва в томбола за 1 от 5 тридневни почивки в хотел Перелик*, кк Пампорово. В периода на кампанията можете да регистрирате повече от една касова бележка, като целта е тоталът на всички регистрирани бележки, преди края на периода, да прави сума от минимум 80 лв или по-голяма, за да се включите в томболата. Регистрацията на касовите бележки можете да направите във формата по-долу. Моля пазете касовите бележки, за да удостоверите регистрацията си, в случай, че бъдете изтеглени за награда. Наградата не може да бъде получена, без предоставена касова/и бележка/и.

Спечелилите участници ще имат възможност да избират от следните дати, разписани по-долу, за настаняване в х-л Перелик. За всяка от датите са осигурени по 2 стаи, в случай че двама от петимата спечелили изберат независимо един от друг една и съща дата. Настаняването е в стая тип Джуниър суит. Изхванването включва закуска и вечеря за целия престои. Двудневни ски лифт карти за двама в за ски зона Пампорово.

Дари за настаняване:

  • 13.02 – 3 нощувки (2 стаи)
  • 20.02 – 3 нощувки (2 стаи)
  • 27.02 – 3 нощувки (2 стаи)
  • 05.03 – 3 нощувки (2 стаи)
  • 19.03 – 3 нощувки (2 стаи)

Пакетът включва още: Пълен достъп до спа комплекса на хотела, ски шатъл бус до ски зоната и обратно, безплатен wifi, безплатен паркинг, застраховка и туристичка такса са включени в пакета.

Карта бензиностанции

Oilfinder