Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Затвори

Влез в активния сезон

Събирайте бонус точки и купете на промоционална цена продукти с марката PENN с до 68% отстъпка. Периодът на промоцията е от 24.04.2019 г. до 03.07.2019 г. Или до изчерпване на количествата от промоционалните продукти.

Общи условия: 

В периода от 24.04.2019 г. до 03.07.2019 г. (включително) или до изчерпване на количествата, при покупки в OMV бензиностанциите и VIVA ресторантите в България, за всеки 20 лв. (двадесет лева) от вашата сметка (на една касова бележка или фактура), получавате 1 бонус точка, освен в предвидените в тези общи условия случаи, когато броят на бонус точките е различен. При зареждане на гориво MaxxMotion за всеки 20 лева (двадесет лева) от вашата сметка (на една касова бележка или фактура), получавате 2 бонус точки. При плащане на сметка над 20 лева през ОМВ Сървисис на ОМВ бензиностанции, получавате 1 бонус точка, независимо от стойността на плащането. При покупка на електронна винетка, максималният брой бонус точки, който можете да получите, е 2 броя.

1 бонус стикер е равен на 1 бонус точка. Бонус точките се събират в колекционерска карта, която получавате безплатно в OMV бензиностанциите. Поискайте от касата Вашите бонус точки. Една колекционерска карта можете да използвате за събиране на 2х8 бонус точки.

 • Срещу събрани 5 бонус точки в колекционерската карта можете да закупите на промоционална цена един от следните артикули с марката PENN: Волейболна топка; Баскетболна топка; Футболна топка; Поляризирани слънчеви очила с калъф.
 • Срещу събрани 8 бонус точки в колекционерската карта можете да закупите на промоционална цена един от следните артикули с марката PENN: Чанта през рамо; Раница за пътуване.
 • На регулярна цена, без необходимост от събиране на бонус точки, можете да закупите следните артикули с марката PENN: Чанта с шнур /наличен само червен цвят/; Помпа с една игла; Сак с колелца /ограничени количества/; Комплект топки за голф – 2 бр.
 • Чанта с шнур /наличен само червен цвят/ и Сак с колелца /ограничени количества/ могат да се закупят и на промоционална цена при представяне на активна Save&Drive карта. За останалите промоционални продукти промоцията важи само с представяне на събрани 5 или 8 бонус точки. 

При закупуването на избрания от Вас продукт на промоционална цена, предавате попълнената с конкретния брой точки колекционерска карта на касата на OMV бензиностанция. Ако искате да се възползвате от промоционална цена на продуктите Чанта с шнур /наличен само червен цвят/ и Сак с колелца /ограничени количества/ трябва да предоставите активна Save&Drive карта. Валидни за участие са само бонус точките, получени при покупки в OMV бензиностанциите и VIVA  ресторантите в периода на тази промоция, т.е. 24.04.2019 г. до 03.07.2019 г. (включително).

Всички цени, обявени в колекционерската карта, са с ДДС. Промоцията и бонус точките са валидни само на територията на Република България.

Артикулите от марка PENN, които са част от кампанията, имат 2 години гаранция. Рекламация може да се предяви във всяка OMV бензиностанция до крайния срок на съответната гаранция и при представяне на оригинал от касов бон или фактура за покупката. 
Период на промоцията: 24.04.2019 г. до 03.07.2019 г. (включително) или до изчерпване на количествата от промоционалните продукти, посочени в тази колекционерска карта. Промоционалните продукти можете да закупите във всяка OMV бензиностанция срещу попълнена колекционерска карта със съответния брой точки или, съответно, представяне на Save&Drive карта и в случай че има наличност от промоционния продукт на OMV бензиностанцията. Количествата промоционални продукти са ограничени. На всяка OMV бензиностанция ще Ви уведомят от кои промоционални продукти има наличност в момента.

След изтичане на периода на промоцията, няма да се раздават бонус точки в OMV бензиностанциите. Въпреки това, събраните бонус точки могат да се използват за закупуване на промоционален продукт до две седмици след изтичане на периода на промоцията (т.е. до 16.07.2019 г. (включително)), в случай че на OMV бензиностанция има наличност от съответния продукт. В същия срок (т.е. до 16.07.2019 г.) могат да се закупят и  Чанта с шнур /наличен само червен цвят/ и Сак с колелца /ограничени количества на промоционална цена, при представяне на Save&Drive карта и в случай, че на съответната OMV бензиностанция има наличност от съответния продукт. Закупуването на промоционален продукт в периода до две седмици след провеждане на промоцията (т.е. до 16.07.2019 г. (включително)) няма да води до мълчаливо или друго удължаване на срока на настоящата промоция.

ОМВ България ООД си запазва правото да променя механиката и условията на промоцията.

Вашето мнение за промоцията можете да споделите на ОMV телефон на клиента: 0800 12 800. Повече информация за настоящата промоция можете да получите на всяка каса на OMV бензиностанции или на www.omv.bg.

Организатор на промоцията е „ОМВ България” ООД, ЕИК 121759222, с адрес: 1784 София, бул. Цариградско шосе 90, Капитал Форт бизнес център, Сграда А, Ет. 20.
Производител и вносител на промоционалните стоки: ЕУ промоушънс Груп/ EU Promotions Group 
Регистриран адрес и адрес за кореспонденция: ЕУ промоушънс Груп
Via Decembrio 28, 20157 Milano, Italy

С участието си в настоящата промоция участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с настоящите условия за участие в промоцията.

ВОЛЕЙБОЛНА ТОПКА

 • PVC покритие
 • Машинно шита
 • Размер 4   

9,99 лв. + 5 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 29,99 лв. 

БАСКЕТБОЛНА ТОПКА

 • Направена от гума
 • Цветно покритие
 • Размер 7

12,99 лв. + 5 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 34,99 лв.

ФУТБОЛНА ТОПКА

 • PVC покритие
 • Машинно шита
 • Размер 5

12,99 лв. + 5 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 39,99 лв.

ПОЛЯРИЗИРАНИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С КАЛЪФ

 • Максимална UV защита
 • Собствена кутийка с кърпичка за чистене

29,99 лв. + 5 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 69,99 лв.

РАНИЦА ЗА ПЪТУВАНЕ

 • Твърд гръб с дишаща повърхност
 • Направена от полиестер
 • 31x20x44 cm

24,99 лв. + 8 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 49,99 лв.

ЧАНТА ПРЕЗ РАМО

 • Мека изкуствена кожа
 • 23х7х24,5 cm

17,99 лв. + 8 ТОЧКИ
РЕДОВНА ЦЕНА 39,99 лв.


КОМПЛЕКТ ТОПКИ ЗА ГОЛФ
Комплект от 2 бр.
3,99 лв.
РЕДОВНА ЦЕНА
 

ПОМПА С ЕДНА ИГЛА
Подходяща за
надуване и спадане
Включва игла (1 бр.)
3,99 лв.
РЕДОВНА ЦЕНА

ЧАНТА С ШНУР*
Мултифункционална
43,5x33,5 cm
4,99 лв. +
АКТИВНА КАРТА
SAVE&DRIVE
РЕДОВНА ЦЕНА 5,99 лв.
*наличен само червен цвят

САК С КОЛЕЛЦА*
Заключващи се ципове
61x31,5x36 cm
39,99 лв.+
АКТИВНА КАРТА
SAVE&DRIVE
РЕДОВНА ЦЕНА 49,99 лв.
*ограничени количества
 

Карта бензиностанции

Oilfinder