OMV сайтове
Затвори
img_header_sandwiches_1920x640

Тръгни на вкусношествие с новото меню от VIVA и OMV!

Зареди се за вкусно пътешествие с менюто ни за откриватели. С нови пет сандвича и две салати, които ще удовлетворят предпочитанията на всеки тип пътешественик. 

Сандвич VIVA фен
За всички фенове на добрия вкус направихме VIVA Фен – към прясно изпечената царевична чабата добавихме свежи маслини, щипка слънчогледови семки и крема сирене, което се топи в устата. Всичко това с прошуто, моцарела и доматки.
Попитай за XL предложението ни  с добавка прошуто и моцарела.


Пилешки сандвич
Печено пилешко филе с хрупкав бекон, крема сирене, айсберг и домати, поставени между прясно изпечена доматена чабата с  маслини. Така се получи сандвич, който кара сетивата ти да отлетят на вкусно пътешествие. 
Попитай за XL предложението ни  с добавка пилешко филе и бекон. 


Виенски сандвич
В класическа чабата, добавихме крема сирене, чушки, айсберг и домати, и ги затиснахме под сочен пилешки шницел със сос тартар. Нека вкусношествието започне сега!
Попитай за XL предложението ни  с добавка пилешки шницел.  


Италиански сандвич с 4 сирена
Новото предложение в сандвич менюто ни ще те изненада с неподправен вкус и чар. Италиански сандвич с 4 вида сирена – крема сирене, моцарела, чедър и гауда в бяла чабата.
Попитай за XL предложението ни  с добавка моцарела, чедър и гауда.


Сандвич с пуешко филе
Продължаваме с вкусните пътешествия. Опитай новото ни предложение – сандвич с пуешко филе. Пуешко, чабата с тиквени семки, айсберг и домати – свежа комбинация, на която е трудно да устоиш. Попитай за XL предложението ни  с добавка пуешко филе.

 
 

 
 

Oilfinder