Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

OMV България с инициатива в подкрепа на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти

  • OMV България стартира специална инициатива за подпомагане на фондация "Димитър Бербатов" и каузата в подкрепа на развитието на деца таланти
  • С всяка покупка на детска футболна врата се даряват 5 лева на фондацията
  • OMV България е социално отговорна компания и се ангажира с каузи, допринасящи за развитието на обществото ни

OMV България започна инициатива, която цели да подкрепи благородната кауза на фондация "Димитър Бербатов" да се даде възможност за подпомагане на деца таланти. С всяка покупка на детска футболна врата се даряват 5 лева на фондацията. Също така, с покупката на футболна врата, клиентите на OMV България имат и шанса да спечелят футболна топка с автограф на футболната звезда Димитър Бербатов.

От 1 юни 2014 г. до 30 юни 2014 г. OMV България ще подкрепи каузата на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти. В този период всеки клиент на OMV България, направил покупка на стойност 50 лева в обектите на компанията в цялата страна, може да закупи детска футболна врата на промоционална цена от 21,99 лева (размер на футболната врата – ш. 152 см/ в. 122 см/ д. 60 см, футболната врата е най-подходяща за деца на възраст над 3 години). Футболната врата може да бъде закупена и на редовна цена от 137,99 лева. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

С покупката на футболната врата в периода на промоцията, клиентите на OMV България даряват 5 лева на фондация "Димитър Бербатов" и подкрепят каузите, с които фондацията е ангажирана. В допълнение, при всяка покупка на футболна врата, клиентите на OMV България получават и 1 брой скреч карта, която им дава възможност да спечелят футболна топка с автограф на футболната звезда Димитър Бербатов.

Като социално отговорна компания, OMV България се ангажира с каузи, които допринасят за развитието на обществото ни. Фондация "Димитър Бербатов" защитава тези ценности и вярва, че постиженията на българските деца заслужават специално внимание и подкрепа.

Петър Величков, Изпълнителен директор на OMV България сподели: "Щастливи сме да направим инициатива в подкрепа на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти. OMV България вярва, че младите хора са бъдещето на нашата страна и трябва да бъдат подкрепяни и стимулирани да се развиват".

За фондация "Димитър Бербатов"
Фондация "Димитър Бербатов" е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Допълнителна информация:

OMV България
OMV България навлиза на българския пазар през 1998 г. С централният офис в София, OMV България има верига от 86 бензиностанции в България. Бензиностанциите ОМV са мултифункционални центрове за услуги – бензиностанция за хората и автомобилите. Клиентите на OMV могат да закупят горива, масла и да използват услугите на автомивките. В допълнение, 88 магазина VIVA предлагат закуски, освежителни напитки и богата гама допълнителни услуги. За OMV България работят над 2.000 души.

OMV Aktiengesellschaft
С консолидирани приходи от 42.41 милиарда евро и персонал от 27,000 души през 2013 г., OMV Aktiengesellschaft е най-голямата индустриална компания на борсата в Австрия. В сектор Проучване и Добив, OMV притежава силна база в Румъния и Австрия, както и нарастващо международно портфолио. Дневното производство през 2013 г. е от около 288,000 нефтени барела. В сектор Газ и Енергия, OMV е продала приблизително 425 TWh газ през 2013г. OMV оперира в Австрия газо-преносна мрежа и хранилища за съхранение на газ в Австрия и Германия с капацитет от 2.6 bcm. В сектор Рафиниране и Маркетинг OMV има годишен рафиниращ капацитет от 17.4 милиона тона и към края 2013 година приблизително 4,200 бензиностанции в 11 държави, включително Турция.

За допълнителна информация и контакт:

OMV Връзки с медиите:

Action Global Communications
Надежда Павлович
Tel: +359 2 980 30 18
E-mail: nadia.p@actionprgroup.com

Action Global Communications
Росица Донкова
Тел: +359 2 980 30 18
E-mail: rossitza.d@actionprgroup.com

OMV интернет страница: www.omv.bg

Фондация "Димитър Бербатов" интернет страница
www.dberbatov.org

Карта бензиностанции

Oilfinder