OMV сайтове
Затвори

OMV България с инициатива в подкрепа на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти

  • OMV България стартира специална инициатива за подпомагане на фондация "Димитър Бербатов" и каузата в подкрепа на развитието на деца таланти
  • С всяка покупка на детска футболна врата се даряват 5 лева на фондацията
  • OMV България е социално отговорна компания и се ангажира с каузи, допринасящи за развитието на обществото ни

OMV България започна инициатива, която цели да подкрепи благородната кауза на фондация "Димитър Бербатов" да се даде възможност за подпомагане на деца таланти. С всяка покупка на детска футболна врата се даряват 5 лева на фондацията. Също така, с покупката на футболна врата, клиентите на OMV България имат и шанса да спечелят футболна топка с автограф на футболната звезда Димитър Бербатов.

От 1 юни 2014 г. до 30 юни 2014 г. OMV България ще подкрепи каузата на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти. В този период всеки клиент на OMV България, направил покупка на стойност 50 лева в обектите на компанията в цялата страна, може да закупи детска футболна врата на промоционална цена от 21,99 лева (размер на футболната врата – ш. 152 см/ в. 122 см/ д. 60 см, футболната врата е най-подходяща за деца на възраст над 3 години). Футболната врата може да бъде закупена и на редовна цена от 137,99 лева. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

С покупката на футболната врата в периода на промоцията, клиентите на OMV България даряват 5 лева на фондация "Димитър Бербатов" и подкрепят каузите, с които фондацията е ангажирана. В допълнение, при всяка покупка на футболна врата, клиентите на OMV България получават и 1 брой скреч карта, която им дава възможност да спечелят футболна топка с автограф на футболната звезда Димитър Бербатов.

Като социално отговорна компания, OMV България се ангажира с каузи, които допринасят за развитието на обществото ни. Фондация "Димитър Бербатов" защитава тези ценности и вярва, че постиженията на българските деца заслужават специално внимание и подкрепа.

Петър Величков, Изпълнителен директор на OMV България сподели: "Щастливи сме да направим инициатива в подкрепа на фондация "Димитър Бербатов" за развитието на деца таланти. OMV България вярва, че младите хора са бъдещето на нашата страна и трябва да бъдат подкрепяни и стимулирани да се развиват".

За фондация "Димитър Бербатов"
Фондация "Димитър Бербатов" е основана с Учредителен акт на дарение от 07.04.2008 г. от Димитър Бербатов, воден от желанието си да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Допълнителна информация:

OMV България
OMV България навлиза на българския пазар през 1998 г. С централният офис в София, OMV България има верига от 86 бензиностанции в България. Бензиностанциите ОМV са мултифункционални центрове за услуги – бензиностанция за хората и автомобилите. Клиентите на OMV могат да закупят горива, масла и да използват услугите на автомивките. В допълнение, 88 магазина VIVA предлагат закуски, освежителни напитки и богата гама допълнителни услуги. За OMV България работят над 2.000 души.

OMV Aktiengesellschaft
С консолидирани приходи от 42.41 милиарда евро и персонал от 27,000 души през 2013 г., OMV Aktiengesellschaft е най-голямата индустриална компания на борсата в Австрия. В сектор Проучване и Добив, OMV притежава силна база в Румъния и Австрия, както и нарастващо международно портфолио. Дневното производство през 2013 г. е от около 288,000 нефтени барела. В сектор Газ и Енергия, OMV е продала приблизително 425 TWh газ през 2013г. OMV оперира в Австрия газо-преносна мрежа и хранилища за съхранение на газ в Австрия и Германия с капацитет от 2.6 bcm. В сектор Рафиниране и Маркетинг OMV има годишен рафиниращ капацитет от 17.4 милиона тона и към края 2013 година приблизително 4,200 бензиностанции в 11 държави, включително Турция.

За допълнителна информация и контакт:

OMV Връзки с медиите:

Action Global Communications
Надежда Павлович
Tel: +359 2 980 30 18
E-mail: nadia.p@actionprgroup.com

Action Global Communications
Росица Донкова
Тел: +359 2 980 30 18
E-mail: rossitza.d@actionprgroup.com

OMV интернет страница: www.omv.bg

Фондация "Димитър Бербатов" интернет страница
www.dberbatov.org

Oilfinder