OMV сайтове
Затвори

OMV MaxxMotion Diesel за максимална защита дори при тежки зимни условия

  • OMV MaxxMotion Diesel осигурява на клиентите на OMV България надеждно представяне на автомобила дори при тежки зимни условия
  • Висококачественото зимното гориво OMV MaxxMotion Diesel е с иновативна формула, разработена в Австрия
  • OMV България препоръчва OMV MaxxMotion Diesel за отлично представяне на автомобила през зимата

Зимното премиум гориво OMV MaxxMotion Diesel осигурява отлични зимни характеристики за надеждно представяне на автомобила, независимо от лошите метрологични условия. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачественият зимен OMV MaxxMotion Diesel е не само с гранична температура на филтруемост до минус 30 градуса по Целзий*, но и подобрява работата на двигателя и удължава живота му. OMV България препоръчва зареждане с OMV MaxxMotion Diesel, тъй като той осигурява отлично представяне на автомобила през зимата, което в комбинация с разумно и правилно шофиране, спестява гориво и допълнителни разходи.

Зимният сезон изисква по-голямо внимание и грижа по отношение на зимните характеристики на зареденото гориво за осигуряване на оптимален старт на автомобила и надеждно шофиране. OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, разработено в Австрия, което осигурява отлично представяне на двигателя при тежки зимни условия. С гранична точка на филтруемост до минус 30 градуса по Целзий, OMV MaxxMotion Diesel е чудесно решение за спокойно и сигурно шофиране дори и в студените зимни дни. Иновативната австрийска формула на OMV MaxxMotion Diesel поддържа чистотата на двигателя и отстранява дори съществуващите отлагания и замърсявания, позволявайки не само изключително чисто изгаряне, но и по-ниски стойности на вредните емисии.

Д-р Николай Шуберт, Мениджър продуктово развитие и иновации OMV, "Дългогодишният опит от над 50 години, който притежава OMV по отношение разработките, гарантира високото качество на горивата, които клиентите на компанията зареждат. Що се отнася до зимното премиум гориво OMV MaxxMotion Diesel, то е със специални зимни добавки, както и специални компоненти, които му придават отлични свойства в условията на ниските зимни температури."

OMV България препоръчва OMV MaxxMotion Diesel за максимално представяне на автомобила през зимата като апелира за разумно и внимателно шофиране, съобразено с правилата за движение по пътищата и повишено внимание заради рисковете, които зимата крие. За по-голяма сигурност и спестяване разход на гориво, OMV България съветва:

  • Поддържане на правилно налягане в гумите
  • Изхвърляне на безполезния товар от автомобила и на тежките предмети, от които реално няма нужда
  • Премахване на багажника от горния капак на автомобила ако не е необходим
  • Включване на отоплението на най-висока степен веднага едва след като двигателят достигне работна температурата, а не веднага след запалването му
  • Зареждането със зимния OMV MaxxMotion Diesel гарантира повече изминати километри, осигурява максимална надеждност през зимата и удължава живота на двигателя

*CFPP съгласно стандарт ЕN590

Допълнителна информация:

OMV България
OMV България навлиза на българския пазар през 1998 г. С централният офис в София, OMV България има верига от 88 бензиностанции в България. Бензиностанциите ОМV са мултифункционални центрове за услуги – бензиностанция за хората и автомобилите. Клиентите на OMV могат да закупят горива, масла и да използват услугите на автомивките. В допълнение, 86 магазина VIVA предлагат закуски, освежителни напитки и богата гама допълнителни услуги. За OMV България работят над 2.000 души.

OMV Aktiengesellschaft
С консолидирани приходи от 42.41 милиарда евро и персонал от 27,000 души през 2013 г., OMV Aktiengesellschaft е най-голямата индустриална компания на борсата в Австрия. В сектор Проучване и Добив, OMV притежава силна база в Румъния и Австрия, както и нарастващо международно портфолио. Дневното производство през 2013 г. е от около 288,000 нефтени барела. OMV оперира в Австрия газо-преносна мрежа и хранилища за съхранение на газ в Австрия и Германия с капацитет от 2.6 bcm. В сектор Рафиниране и Маркетинг OMV има годишен рафиниращ капацитет от 17.4 милиона тона и към края 2013 година приблизително 4,200 бензиностанции в 11 държави, включително Турция.

За допълнителна информация и контакт:

OMV Връзки с медиите:

Action Global Communications
Надежда Павлович
Tel: +359 2 980 30 18
E-mail: nadia.p@actionprgroup.com

Action Global Communications
Росица Донкова
Тел: +359 2 980 30 18
E-mail: rossitza.d@actionprgroup.com

OMV интернет страница: www.omv.bg

Oilfinder