OMV сайтове
Затвори

OMV: Ученици от училището по приложни изкуства във Виена правят дизайна на новите чаши за кафе на VIVA

За новия дизайн на чашите за кафе за из път на VIVA, OMV инициира сътрудничество с Училището по приложни изкуства “ die Graphische” във Виена. 60 на брой ученика се включиха с идеите си за визията на чашите. Двата най-предпочитани дизайна на чашите бяха определени чрез запитване сред служителите на OMV и клиентите на бензиностанциите OMV. Тези два дизайна вече ще се използват при чашите за кафе и чай за из път във VIVA в девет държави.

OMV обръща сериозно внимание на младите хора. Затова, за да се създаде новия дизайн на чашите за кафе за из път на VIVA, се инициира сътрудничество с два класа по графичен дизайн от Училището по приложни изкуства във Виена. От 60 подадени дизайна на чашите, служителите на OMV избраха пет финалисти, които бяха представени на клиентите на VIVA в бензиностанциите на OMV. Дизайните на чашите на Йоана Маншайн и Улрике Росрукер се откроиха като явни фаворити и вече ще се използват при чашите за кафе и чай за из път във всички VIVA – от Германия и Австрия, през Чехия, Словакия, Словения, Унгария и Сърбия, до България и Румъния. Дневно, в бензиностанциите на OMV с VIVA, се продават над 40,000 чаши кафе за из път. 

Двете печеливши ученички на състезанието за дизайн в Училището по приложни изкуства бяха ентусиазирани от избора на клиентите на OMV. "Вълнуващо предизвикателство е да се работи по проект от реалната практика. Много съм горда, че моя дизайн бе избран като един от печелившите," казва Йоана Маншайн. Улрике Росрукер допълва, "С нетърпение очаквам да видя своето творение върху чашите за из път във VIVA. Прекрасно е, че моят дизайн се прие толкова добре от служителите и клиентите на OMV."

Снимка © OMV

VIVA за из път, от ляво на дясно: Маркус Еркингер (Международен Гастро Мениджър, OMV), Улрике Росрукер (печеливша, ученичка от Училището по приложни изкуства във Виена), Густав Линерт (директор на Училището по приложни изкуства във Виена), Джовани Корсаро (отговорен учител по проекта в Училището по приложни изкуства във Виена), Йоана Маншайн (печеливша, ученичка от Училището по приложни изкуства във Виена), Анита Лау (Международен POS Communication Мениджър)

Допълнителна информация за VIVA
OMV центровете за услуги предлагат от 1994 година много повече от гориво на своите клиенти. Зоната на магазина и ресторанта, както и предлаганите услуги в обектите на OMV, постоянно се подобряват, за да удовлетворят нуждите на клиентите на OMV. VIVA създава една нова култура на бензиностанциите, която превръща спирането на обекта в приятна почивка от забързаното ежедневие.

На ОМV бензиностанциите с VIVA можете да откриете повече от 1 500 пазарни артикула от ежедневна необходимост. Има почти 900 OMV бензиностанции с VIVA в девет Европейски държави простиращи се от Германия до Румъния.

За допълнителна информация и контакт:

OMV Връзки с медиите:

Action Global Communications
Надежда Павлович
Tel: +359 2 980 30 18
E-mail: nadia.p@actionprgroup.com

Action Global Communications 
Росица Донкова
Тел: +359 2 980 30 18
E-mail: rossitza.d@actionprgroup.com 

OMV интернет страница: www.omv.bg

Oilfinder