Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

Становище OMV България

Във връзка с неоснователно оплакване от клиент, на 14 септември 2014 г. беше извършена проверка от Държавната агенция за Метрологичен и Технически надзор на газова колонка на обект на OMV  на бул. Бъкстон в София. Проверката установи по  безспорен начин, че газовата колонка отговаря на метрологичните изисквания, съгласно Наредба за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол ПМС № 239/24.10.2003 г.

OMV България категорично заявява, доказано от направената проверка, че колонката е   технически изправна, няма неточност в количествата и съответно няма разминаване с БДС стандарта. Манипулация на колонките на ОМV бензиностанциите е невъзможна.

OMV България предлага на своите клиенти висококачествени продукти и услуги. Всички горива предлагани на обектите на компанията са в съответствие с Европейските регулации и се следят, анализират и одобряват от акредитирана компания, която постоянно контролира качеството и количеството на горивата.

Всички бензиностанции OMV в страната, са проверени и сертифицирани от Държавната агенция за Метрологичен и Технически надзор и са в съответствие с всички законови регулации.

Карта бензиностанции

Oilfinder