OMV сайтове
Затвори

Становище OMV България

Във връзка с неоснователно оплакване от клиент, на 14 септември 2014 г. беше извършена проверка от Държавната агенция за Метрологичен и Технически надзор на газова колонка на обект на OMV  на бул. Бъкстон в София. Проверката установи по  безспорен начин, че газовата колонка отговаря на метрологичните изисквания, съгласно Наредба за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол ПМС № 239/24.10.2003 г.

OMV България категорично заявява, доказано от направената проверка, че колонката е   технически изправна, няма неточност в количествата и съответно няма разминаване с БДС стандарта. Манипулация на колонките на ОМV бензиностанциите е невъзможна.

OMV България предлага на своите клиенти висококачествени продукти и услуги. Всички горива предлагани на обектите на компанията са в съответствие с Европейските регулации и се следят, анализират и одобряват от акредитирана компания, която постоянно контролира качеството и количеството на горивата.

Всички бензиностанции OMV в страната, са проверени и сертифицирани от Държавната агенция за Метрологичен и Технически надзор и са в съответствие с всички законови регулации.

Oilfinder