OMV сайтове
Затвори
img_MM95_new vision_header_1920 x 640

OMV MaxxMotion Super95

Добрата подготовка и правилната поддръжка на двигателя на автомобила са от съществено значение за всяко пътуване. Доказаното гориво за бензинови двигатели - OMV MaxxMotion Super95, е бензин с ниско съдържание на сяра, което притежава антидетонационни свойства от 95 RON (research octane rating).

Изключителната технология ACTIVEFLOW™ действа като защитен щит за двигателя, като намалява триенето и отлаганията в двигателя, предпазва го от корозия и удължава неговия живот.
Благодарение на пакета с добавки, специално разработен за OMV и включен в OMV MaxxMotion Super95, Вие се възползвате от следните предимства*:

img_benefits 95

Предпазва двигателя

OMV MaxxMotion 95 съдържа повърхностно активни съединения за намаляване на триенето като част от своята технология ACTIVEFLOW™, а по-малкото вътрешно триене означава оптимална защита от износване и максимална ефективност на двигателя.
                                                                                                                                              

 

По-дълъг живот на двигателя

OMV MaxxMotion 95 позволява предотвратяването на отлагания върху критичните части на двигателя, предпазва от корозия и удължава неговия живот.

img_All_QA_image_900x225
img_QA_700x700_хеу

Тестван обстойно в лаборатории

Като динамичен лидер в индустрията, OMV се ангажира да изпълни най-високите стандарти и да разработи най-съвременни продукти. Ето защо, извършването на пълно тестване на спецификацията на голямо разнообразие от стандарти е важна част от процеса на разработване на премиум горивата OMV MaxxMotion за осигуряване на най-високо качество.


 

Тестван на тестови стендове за двигатели и превозни средства

За тестване OMV си сътрудничи с различни партньори в автомобилната индустрия. Експлоатацията на автомобили на напълно автоматизирани тестови стендове с най-съвременна технология за измерване, помага да се съберат още по-точни познания за ползите от премиум горивата OMV MaxxMotion.

 

 

 

Дигитализирано проследяване на качеството

Дигитализираното проследяване на качеството позволява поддържане на високо ниво на увереност относно параметрите на горивото, дефинирани в разработката. За да гарантираме, че само продукти, отговарящи на най-високите стандарти, напускат резервоарните паркове към бензиностанциите на OMV, се извършва строг контрол на нашата уникална технология ACTIVEFLOW™. OMV следи качеството, докато горивата MaxxMotion достигнат до бензиностанцията и резервоарите на нашите клиенти.

 

Oilfinder