OMV сайтове
Затвори
img_MM95_new vision_header_1920 x 640

OMV MaxxMotion Super95

Добрата подготовка и правилната поддръжка на двигателя на автомобила са от съществено значение за всяко пътуване. Доказаното гориво за бензинови двигатели - OMV MaxxMotion Super95, е бензин с ниско съдържание на сяра, което притежава антидетонационни свойства от 95 RON (research octane rating).

Изключителната технология ACTIVEFLOW™ действа като защитен щит за двигателя, като намалява триенето и отлаганията в двигателя, предпазва го от корозия и удължава неговия живот.
Благодарение на пакета с добавки, специално разработен за OMV и включен в OMV MaxxMotion Super95, Вие се възползвате от следните предимства*:

img_benefits 95

OMV MaxxMotion 95 се предлага на всички OMV търговски обекти. 

Предпазва двигателя

OMV MaxxMotion 95 съдържа повърхностно активни съединения за намаляване на триенето като част от своята технология ACTIVEFLOW™, а по-малкото вътрешно триене означава оптимална защита от износване и максимална ефективност на двигателя.
                                                                                                                                              

 

По-дълъг живот на двигателя

OMV MaxxMotion 95 позволява предотвратяването на отлагания върху критичните части на двигателя, предпазва от корозия и удължава неговия живот.

img_All_QA_image_900x225
img_QA_700x700_хеу

Тестван обстойно в лаборатории

Като динамичен лидер в индустрията, OMV се ангажира да изпълни най-високите стандарти и да разработи най-съвременни продукти. Ето защо, извършването на пълно тестване на спецификацията на голямо разнообразие от стандарти е важна част от процеса на разработване на премиум горивата OMV MaxxMotion за осигуряване на най-високо качество.


 

Тестван на тестови стендове за двигатели и превозни средства

За тестване OMV си сътрудничи с различни партньори в автомобилната индустрия. Експлоатацията на автомобили на напълно автоматизирани тестови стендове с най-съвременна технология за измерване, помага да се съберат още по-точни познания за ползите от премиум горивата OMV MaxxMotion.

 

 

 

Дигитализирано проследяване на качеството

Дигитализираното проследяване на качеството позволява поддържане на високо ниво на увереност относно параметрите на горивото, дефинирани в разработката. За да гарантираме, че само продукти, отговарящи на най-високите стандарти, напускат резервоарните паркове към бензиностанциите на OMV, се извършва строг контрол на нашата уникална технология ACTIVEFLOW™. OMV следи качеството, докато горивата MaxxMotion достигнат до бензиностанцията и резервоарите на нашите клиенти.

 

Oilfinder