OMV сайтове
Затвори

Програмата Save&Drive ще бъде активна до 30.09.2023

Бихме искали да Ви информираме, че програмата за лоялност Save&Drive ще бъде активна до 30.09.2023 г. След тази дата програмата Save&Drive ще бъде изцяло заменена от приложението OMV MyStation. Картите за отстъпки Save&Drive, които не са регистрирани в новото приложение OMV MyStation, няма да могат да бъдат използвани за получаване на отстъпки в OMV търговските обекти.  

Притежателите на физическа карта-пластика Save&Drive биха могли да продължат да я използват и след тази дата, само при условие, че картата-пластика бъде регистрирана в новото приложение OMV MyStation. След това тя ще стане част от новата програма за лоялност OMV MyStation, като ще продължи да бъде активна и ще може да бъде използвана занапред.

Ако притежавате дигитална Save&Drive карта не е необходимо да я пререгистрирате в приложението OMV MyStation, защото след успешна регистрация в него, системата автоматично ще Ви издаде нова дигитална карта, която да използвате на OMV бензиностанциите.

Приложението OMV MyStation надгражда функционалностите на досегашната програма за лоялност Save&Drive, като предоставя нови възможности на клиентите – те ще получават точки за своите покупки в OMV търговските обекти, които ще могат да използват за закупуване на широка гама от продукти и услуги. Наред с това клиентите ще се възползват от различни промоции и отстъпки, ще печелят купони.

Повече за мобилното приложение OMV MyStation ще научите тук: Карта за гориво за частни лица MyStation | OMV.bg

Oilfinder