Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com
Затвори

Заредете с MaxxMotion, премиум горивата на OMV

Горивата MaxxMotion са създадени от OMV, за да отговорят на стандартите и изискванията на най-съвременните автомобилни технологии.

Нашите висококачествени горива за максимална ефективност на двигателя OMV MaxxMotion Super 100plus  и OMV MaxxMotion Performance Diesel  са разработени в Австрия и осигуряват на шофьорите качество на горивата и грижа за автомобила на много високо ниво.

Новият състав на висококачествените ни горива осигурява важни предимства за вас, автомобила ви и околната среда.

Висококачествените горива OMV MaxxMotion*

  • Предотвратяват натрупването на отлагания и поддържат двигателя чист
  • Удължават живота на двигателя
  • Намаляват отделянето на вредни емисии

*Предимствата зависят от превозното средство, начин на шофиране и техническото състояние на двигателя, като се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минималното локално изискване според EN 590 за дизел и EN 228 за бензин.

*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване - EN 228 за бензин и EN 590 за дизел.

Карта бензиностанции

Oilfinder