Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Австрия www.omv.at/de-at Чехия www.omv.cz/cs-cz Германия www.omv.de/de-de Унгария www.omv.hu/hu-hu Нова Зеландия www.omv.nz/en-nz Норвегия www.omv.no/no-no Румъния www.omv.ro/ro-ro Сърбия www.omv.co.rs/sr-rs Словения www.omv.si/sl-si Словакия www.omv.sk/sk-sk Тунис www.omv.tn/ar-tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Затвори

Заредете с MaxxMotion, премиум горивата на OMV

Горивата MaxxMotion са създадени от OMV, за да отговорят на стандартите и изискванията на най-съвременните автомобилни технологии.

Нашите висококачествени горива за максимална ефективност на двигателя OMV MaxxMotion Super 100plus  и OMV MaxxMotion Performance Diesel  са разработени в Австрия и осигуряват на шофьорите качество на горивата и грижа за автомобила на много високо ниво.

Новият състав на висококачествените ни горива осигурява важни предимства за вас, автомобила ви и околната среда.

Висококачествените горива OMV MaxxMotion*

  • Предотвратяват натрупването на отлагания и поддържат двигателя чист
  • Удължават живота на двигателя
  • Намаляват отделянето на вредни емисии

*Предимствата зависят от превозното средство, начин на шофиране и техническото състояние на двигателя, като се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минималното локално изискване според EN 590 за дизел и EN 228 за бензин.

*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване - EN 228 за бензин и EN 590 за дизел.

Карта бензиностанции

Oilfinder