OMV сайтове
Затвори
img_MM Diesel_header_blue

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Добрата подготовка и правилната поддръжка на двигателя на автомобила са от съществено значение за всяко пътуване. За да отговори на високите изисквания на най-съвременните автомобилни технологии, отдел Иновации в OMV разработи първокласно гориво за дизелови двигатели - OMV MaxxMotion Performance Diesel , което надхвърля стандартните критерии за ефективност. Предимствата се усещат още с първото зареждане.

Изключителната технология ACTIVEFLOW™ действа като защитен щит за двигателя, като намалява триенето и отлаганията в двигателя, предпазва го от корозия и удължава неговия живот.

Ключовите предимства на OMV MaxxMotion Performance Diesel накратко*:

img_Benefits MM Diesel 700x700

*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване EN590.
** Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране и техническото състояние на двигателя. Гранична точка на пропускливост на филтъра според стандарт EN590 (The Cold Filter Plugging Point (CFPP)).

Удължен живот на двигателя

Нашият OMV MaxxMotion Performance Diesel предотвратява
корозията по частите на двигателя, инжекционната система и
резервоара, които се причиняват от стандартните дизелови горива.
Това удължава допълнително живота на автомобила ви. 

Технологията ACTIVEFLOW™ защитава двигателя и го поддържа чист
в дългосрочен план.


 

 

Максимално представяне

MaxxMotion Diesel премахва отлаганията от дизеловите инжектори и предпазва от натрупване на нови замърсявания. Така работата на двигателя достига максималния си потенциал и поддържа високо ниво при редовно зареждане с MaxxMotion Diesel.

 

 

 

 Зa всякакви зимни условия. Надежден до - 33°C

OMV MaxxMotion Diesel е проектиран за отлична работа дори при най-суровите зимни условия. Благодарение на изключителните си свойства на охлаждане, той осигурява подобрено стартиране на двигателя при ниски температури до -33°C. 

 Защитава двигателя

OMV MaxxMotion Diesel се възползва от уникалната технология ACTIVEFLOW™, която изгражда защитен слой върху метални повърхности. В резултат на това осигурява отлична защита срещу корозия в горивната система и двигателя.*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване EN 590 .

img_All_QA_image_900x225
img_QA_700x700_хеу

Тестван обстойно в лаборатории

Като динамичен лидер в индустрията, OMV се ангажира да изпълни най-високите стандарти и да разработи най-съвременни продукти. Ето защо, извършването на пълно тестване на спецификацията на голямо разнообразие от стандарти е важна част от процеса на разработване на премиум горивата OMV MaxxMotion за осигуряване на най-високо качество.


 

Тестван на тестови стендове за двигатели и превозни средства

За тестване OMV си сътрудничи с различни партньори в автомобилната индустрия. Експлоатацията на автомобили на напълно автоматизирани тестови стендове с най-съвременна технология за измерване, помага да се съберат още по-точни познания за ползите от премиум горивата OMV MaxxMotion.

 

 

 

Дигитализирано проследяване на качеството

Дигитализираното проследяване на качеството позволява поддържане на високо ниво на увереност относно параметрите на горивото, дефинирани в разработката. За да гарантираме, че само продукти, отговарящи на най-високите стандарти, напускат резервоарните паркове към бензиностанциите на OMV, се извършва строг контрол на нашата уникална технология ACTIVEFLOW™. OMV следи качеството, докато горивата MaxxMotion достигнат до бензиностанцията и резервоарите на нашите клиенти.

 

img_ns_diesel

Oilfinder