OMV сайтове
Затвори
img_MM_winter_internalpage

OMV MaxxMotion Performance Diesel

За да отговори на високите изисквания на най-съвременните автомобилни технологии, отдел Иновации в OMV разработи първокласно гориво за дизелови двигатели, което надхвърля стандартните критерии за ефективност. Предимствата се усещат още с първото зареждане.

Ключовите предимства на OMV MaxxMotion Performance Diesel накратко*:

  • Отлични показатели при зимни условия
  • Отлично поведение на двигателя при стартиране
  • Равномерна/Гладка работа на двигателя

* Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване според EN 590.

** Гранична точка на пропускливост на филтъра според стандарт EN590 (The Cold Filter Plugging Point (CFPP). OMV MaxxMotion дизел надминава изискванията  за зимен дизел по БДС с  18°C, тъй като неговата гранична температура на пропускливост е -33°C. Това означава, че не трябва да се тревожите за автомобила при тежки зимни условия.*

MaxxMotion Diesel премахва отлаганията от дизеловите инжектори и предпазва от натрупване на нови замърсявания. Така работата на двигателя достига максималния си потенциал и поддържа високо ниво при редовно зареждане с MaxxMotion Diesel.

Нашият OMV MaxxMotion Performance Diesel предотвратява корозията по частите на двигателя, инжекционната система и резервоара, които се причиняват от стандартните дизелови горива. Това удължава допълнително живота на автомобила ви.

Нашият OMV MaxxMotion Performance Diesel произвежда по-малко вредни емисии от стандартните дизелови горива, защото при продължителна употреба се грижи за почистването на двигателя и по-ефективното изгаряне.

OMV MaxxMotion Performance Diesel съдържа над 100% повече почистващи молекули в сравнение с OMV Diesel.

Редовното зареждане на OMV MaxxMotion гориво предотвратява образуването на отлагания по инжекторите и  двигателят поддържа максимална мощност.*

Открийте най-близката бензиностанция OMV, където можете да заредите с MaxxMotion.

Открийте бензиностанция

*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване EN 590.

Oilfinder