OMV сайтове
Затвори
img_100plus_header_1100x367

OMV MaxxMotion Super 100plus

OMV MaxxMotion 100 plus - нова формула, обогатена с ActiveFlow частици за облекчаване работата на двигателя в натоварения трафик.

Изключителната технология ACTIVEFLOW™ действа като защитен щит за двигателя, като намалява триенето и отлаганията в двигателя, предпазва го от корозия и удължава неговия живот.

Ежедневният градски трафик вече няма да бъде враг на двигателя, защото новата формула на OMV MaxxMotion 100plus предпазва двигателя от градския стрес. Частиците ActiveFlow намаляват триенето в двигателя и защитават металните повърхности, които са в досег с горивото. Високото октаново число, от най-малко 100 октана, и намаленото триене водят до максимална ефективност при всички видове бензинови двигатели, включително и най-съвременните.

Зареждай OMV MaxxMotion 100plus всеки път!
Удължава живота на двигателя и намалява разхода на гориво.

*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване EN 228. 

OMV MaxxMotion 100plus се предлага на всички OMV търговски обекти, с изключение на

  • OMV Разград
    Адрес: бул. Странджа № 14
  • OMV Пробива
    Адрес: гр. София, ул. Акад. Иван Евстратиев Гешов № 2Д
  • OMV 8ми декември
    Адрес: гр. София, ул. 8-ми декември № 3
  • OMV Грънчарска
    Адрес: гр. София, бул. История славянобългарска № 1Б
  • OMV Осиковица
    Адрес: АМ Хемус, 57 км (посока София)
  • OMV Казанлък
    Адрес: бул.  Княз Александър Батенберг № 227
  • OMV Димитровград
    Адрес: бул. Г. С. Раковски № 53
  • OMV Красна поляна
    Адрес: гр. София, бул. Никола Мушанов № 114 Е
  • OMV Овча купел
    Адрес: гр. София, ул. Бойчо Бойчев № 66
  • OMV Петрич
    Адрес: ул. Цар Борис III № 91

img_Benefits 100plus 700x700_MM100_2

Защита на двигателя

Използването на OMV MaxxMotion 100Plus предотвратява образуването на отлагания върху важни части на двигателя, като например бензинови инжектори, а неговата уникална технология ACTIVEFLOW™ също премахва появилите се отлагания. През целия живот на двигателя, инжекторите ще останат почти без отлагания, когато OMV MaxxMotion 100Plus се използва непрекъснато и животът на двигателя ще бъде удължен.


 

 

Максимално представяне

Новият OMV MaxxMotion 100plus съдържа специални добавки, които помагат на двигателя да постигне максимално представяне. Ефектът може да се усети още от първото зареждане с OMV MaxxMotion 100plus.*

 

 

 

Удължен живот

Новият OMV MaxxMotion 100plus образува защитен слой вътре в двигателя, като намалява вътрешното триене и води до по-голяма ефективност и намалено износване. В допълнение към оптимизираната горивна ефективност, новият пакет с добавки предпазва двигателя от корозия и горивни отлагания

 

Максимална ефективност

Новата формула с добавки на OMV MaxxMotion 100Plus съдържа подобрен модификатор на триене. Тази специализирана смес изгражда активен защитен слой вътре в двигателя, на стената на цилиндъра. В резултат на това вътрешното триене на двигателя се намалява и може да се постигне повече километри и по-ниски емисии*


*Предимствата зависят от превозното средство, начина на шофиране, техническото състояние на двигателя и се отнасят в сравнение с гориво, което отговаря на минимално локално изискване EN 228.


 

img_All_QA_image_900x225
img_QA_700x700_хеу

Тестван обстойно в лаборатории

Като динамичен лидер в индустрията, OMV се ангажира да изпълни най-високите стандарти и да разработи най-съвременни продукти. Ето защо, извършването на пълно тестване на спецификацията на голямо разнообразие от стандарти е важна част от процеса на разработване на премиум горивата OMV MaxxMotion за осигуряване на най-високо качество.


 

Тестван на тестови стендове за двигатели и превозни средства

За тестване OMV си сътрудничи с различни партньори в автомобилната индустрия. Експлоатацията на автомобили на напълно автоматизирани тестови стендове с най-съвременна технология за измерване, помага да се съберат още по-точни познания за ползите от премиум горивата OMV MaxxMotion.

 

 

 

Дигитализирано проследяване на качеството

Дигитализираното проследяване на качеството позволява поддържане на високо ниво на увереност относно параметрите на горивото, дефинирани в разработката. За да гарантираме, че само продукти, отговарящи на най-високите стандарти, напускат резервоарните паркове към бензиностанциите на OMV, се извършва строг контрол на нашата уникална технология ACTIVEFLOW™. OMV следи качеството, докато горивата MaxxMotion достигнат до бензиностанцията и резервоарите на нашите клиенти.

 

img_ns_100plus

Oilfinder