Contact
OMV сайтове
OMV сайтове
OMV Websites
OMV www.omv.com Австрия www.omv.at Чехия www.omv.cz Германия www.omv.de Унгария www.omv.hu Нова Зеландия www.omv.nz Норвегия www.omv.no Румъния www.omv.ro Сърбия www.omv.co.rs Словения www.omv.si Словакия www.omv.sk Тунис www.omv.tn Турция www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Австрия www.omv-gas.at Германия www.omv-gas.de Унгария www.omv-gas.hu Холандия www.omv-gas.nl
Borealis Website
Borealis Group www.borealisgroup.com
Затвори

OMV В ПОДКРЕПА НА SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ

Като компания, чиято философия е We Care More, OMV България дава възможност на клиентите на своите бензиностанции да подпомогнат дейността на SOS Детски селища България в подкрепа реализирането в живота на младежите над 18-годишна възраст след напускането на домовете.
От 12 декември 2016 г. всички клиенти на OMV могат да направят дарение в полза на децата и младежите от SOS Детски селища при заплащане на своите покупки на касите на бензиностанциите. Независимо дали зареждат гориво, дали са отбили да напазаруват, хапнат или изпият чаша ароматно VIVA Cafe, клиентите имат възможността да дарят 1 лев в полза на SOS Детски селища преди оформяне на финалното плащане. Дарението може да се направи и от физически, и от юридически лица - както при заплащане в брой, така и при заплащане с кредитна/дебитна карта.
Размерът на дарението и наименованието на получателя - SOS Детски селища България, се изписват върху  касовия бон, който клиентът получава след заплащане на сметката си.
Дарителските суми ще бъдат насочвани поетапно към следните конкретни каузи:
- Програма „Начало на самостоятелен живот“
- Приемна грижа
- Програми за подкрепа на семейството и превенция на раздялата
Дарителската кампания на бензиностанции OMV стартира с Програма „Начало на самостоятелен живот“. Даренията ще бъдат в подкрепа на младежите над 18-годишна възраст, които живеят самостоятелно извън SOS младежките домове, работят или учат, но все още се нуждаят от подкрепа, за да се справят успешно в живота.
Всички дарения, които клиентите на OMV правят, имат за цел да насърчат старта на младежите в самостоятелния им живот, при намиране на работа, място за живеене и възможности за реализация. С тези дарения те оказват финансова помощ на младежите, които продължават обучението си във ВУЗ до завършване на висше образование и започване на работа.

Карта бензиностанции

Oilfinder